Dolgok, amiket nem tudtál az Északiról

Sziasztok! Ebben a rovatban néhány olyat dolgot olvashattok az Északiról, amit amúgy nem tudnátok, de úgy gondoltam, hogy érdekes lehet ;) 
Folyamatosan bővül!1.      A történetet sokáig nem mertem elkezdeni, mert nagy hibám, hogy mindig elkezdek egy regényt, majd egy másikat, meg egy másikat, meg egy másikat, aztán egyiket se fejezem be. De jelen pillanatban csak az Északi szél az egyetlen, amin dolgozom.

2.      A történetet (többek között) azért szeretem annyira, mert imádom a szakállas vadembereket… :$

3.      Körülbelül tizenöt éves koromig képregényeket rajzoltam, főleg mangákat. Eredetileg az Északi szél egy fantasy mangám címe volt, amiben életem első szerelme volt a főszereplő.

4.      Az Északi szél előtt írói válságban voltam több, mint egy hónapig. Végül egy havas napon, amikor hazafelé jöttem a buszon, beugrott a történet kezdődése. Ez rángatott ki engem a válságból.

5.      Ha nem jut eszembe jó folytatás, akkor két eshetőség van: 1, élettelenül fekszem az ágyban, amíg eszembe nem jut valami, 2, addig zaklatom a párom, amíg ki nem találunk valamit.

6.      A mitológián gyakorlatilag egy hetet gondolkodtam…

7.      Onnan tudom, hogy még sokáig folytatom az Északit, hogy nonstop a folytatáson jár az eszem.

8.      Reggelente epic music mix-eket hallgatok, mert attól mindig megjön az ihlet.

9.      Diotyr neve a skandináv mitológiai Tyr-ből származik, és eredetileg meg is hagytam volna ezt, de egy osztálytársam a lehetőségek közül inkább a Diotyr-t választotta (azóta is hálám üldözi ;) ).

10.   Amikor a párbeszédeket találom ki, sokszor angolul mondom el őket (pedig nem is tanulok angolul).

11.   A prológus első változata nem tetszett a korrektoraimnak, de az átírás után áldásukat adták rá.

12.   Az Avery nevet egy könyv gerincén láttam meg, miközben a kandallóba gyújtottam be. Eredetileg nem akartam ezt a nevet, ezért kitaláltam a Milannoris-t a hercegnőnek, de amikor a folytatáson gondolkodtam, mindig Avery-t mondtam, így végül is ennél maradtam.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése